Betonggolv 2017-10-01T21:30:35+00:00
betonggolv hemma

VITRUVIUS – BETONGGOLV

Vitruvius är skapad för att er som vill ha ett snyggt betonggolv hemma eller i offentliga miljöer som bara blir snyggare med tiden. Ni kan välja mellan 3 olika nyanser av grått eller beställa en specialbrytning. Betonggolvets flammighet styrs till stor del av sliptekniken där man kan skapa mindre flammighet genom att byta slippapper oftare.

Den låga bygghöjden på 2 mm gör det enkelt att installera den även vid renoveringar utan att byta lister eller golvbrunnar.
Läggningen är enkel och kontrollerad där man i efterhand kan korrigera eventuella briser eller misstag. För er som vill ordnar vi workshops några gånger per år om ni känner att läggningsbeskrivningarna och videos inte är tillräckligt.
Vi har kompletta kit från 3 m2 för 1 785 kr och man kan komma ner till en kostnad på 500 kr/m2 vid större objekt. Läggningskostnad offererar vi per objekt.
En installation av Vitruvius är snabb, enkel och kontrollerad.  Den består av
4 etapper; primning, läggning, slipning och ytbehandling och tar ca 2-3 dagar. Inga förkunskaper behövs.

Vitruvius är diffussionsöppen vilket innebär att den låter underlaget andas som behövs vid betonggolv i källare, badrum och många andra konstruktioner. Tillsammans med Linoljesåpa som städmaterial har man ett bra fläckskydd som också fungerar som ett extra slitlager. Linoljesåpa förhindrar skrikande också missljud från gummisulor.

Fler bilder och inspiration finns bl a på Facebook

Betonggolv hemma
Betonggolv med Vitruvius

LÄGGNINGEN

Att skapa ett betonggolv hemma eller i offentliga mijöer med Vitruvius är inte svårt och trots att det ser ut som ett spackel skiljer den sig ganska mycket i läggningen.
Istället för att lägga på och sedan dra av för att få ytan slät lägger man på Vitruvius och trycker/glättar den sedan slät precis som “vanlig” betong. Man har därför stor hjälp av underlaget i läggningen.
I er beställning medföljer en grundlig bruksanvisning som även går att ladda ner på sidan Om Vitruvius

Läs mer

Här kan du klicka dig vidare och läsa mer om det alternativ som passar er bäst.

› Om betongen Vitruvius

 

Besök oss gärna på sociala medier.

Kostnadsfria Provbitar

Vi skickar gärna provbitar på vår betong.

Beställ Provbitar