Snygga golv - helt enkelt.  

Badrumsgolv
Fogfria badrumsgolv lockar har lockat tusentals inredare, stylister, arkitekter och byggnadsherrar till vår microcement. Vitruvius är en produkt som andas och släpper igenom fukt vilket lämpar sig perfekt till badrum, såväl väggar tak som möbler. Det ger ett rått vackert intryck som är lätt att matcha textil, och inredning med. 
Köksgolv
Ett av de golven som slits och slabbas mest på är våra älskade köksgolv. De kräver en yta som är slitstark och hållbar genom tid samtidigt som den är härlig att gå och leva på. Vår microcement går utmärkt att lägga på olika underlag och lämpar sig utmärkt i kök - på såväl golv som väggar eller bänkskivor.
Slitstarka golv
Vitruvius microcement har en äkta betongkänsla, som särskiljer sig från andra material på marknaden. Materialet bygger bara 2mm vilket kan verka, och är, tunt men det viktiga är slitlagret vilket är lika tjockt på vitruivus som på många klinker eller andra golv. Man kan enkelt styra mängden flammighet i läggningen, allt förklaras grundligt i medföljande instruktioner.