Linoljesåpa

//Linoljesåpa
Linoljesåpa 2017-09-16T17:36:05+00:00

MILJÖVÄNLIG OCH EFFEKTIV

Till Vitruvius rekommenderar vi att en fet såpa används som städprodukt. Det kan vara en äkta högkvalitativ Linoljesåpa eller Olivsåpa.
Vi har testat oss fram och kan nu varmt rekommendera Linoljesåpa från det Gotländska företaget Gutelin. Gutelins linoljesåpa är mycket miljövänlig och lämnar efter sig en fet film som förutom ger ett bra fläckskydd också gör Vitruvius ännu mer slittålig. Den har ett väldigt högt oljetal som är en avgörande faktor för hög kvalitet. Gutelins Linoljesåpa är en småskalig produktion med passion som största drivkraft, något som brukar ge den högsta kvaliteten.
Såpans feta film går ner i och fyller porerna utan att hindra materialen från att andas.

Såpan har många andra användningsområden också vilket ni kan läsa mer om på www.gutelin.com

gutelin.com

gutelin.com

Anledningarna till att vi rekommenderar såpa som städprodukt är många. Det är en miljövänlig produkt som fungerar bättre än i stort sett alla nya moderna produkter idag. Den skapar ett bättre fläckskydd och den hindrar till och med skrikande gummisulor, vilket för de flesta är ett plus.

UNDERHÅLL OCH RENGÖRING

Ta bort löst smuts med dammsugare eller sopborste. Blanda 2-5% såpa i skurvattnet. Vrid ut moppen ordentligt innan moppning.

Blir betongen mörk snabbt så behöver man öka koncentration av såpa i skurvattnet.

Linoljesåpa 500ml

Supersealer – stoppar allt utom luft

Supersealer är baserad på ett Teflon® löst i alkohol och tränger  så djup ner i materialet  att det inte går att se vad som är impregnerat, förrän det kommer smuts eller vatten på, nästan lite magiskt.

Läs mer