VAD ÄR MICROCEMENT?

Microcement är en beläggning som man spacklar på ytor där man önskar ett snyggt betongutseende och känsla. Detta är istället för att gjuta med “vanlig” konstruktionsbetong.

Vilka är fördelarna med Microcement?
Fördelarna med Microcement är många men det är beroende på vad man ska jämföra det mot. 

Microcement vs kakel
När vi får återkoppling från våra microcementkunder så får vi ofta höra hur lättskött det är och hur skönt det är att slippa fogarna som så ofta blir fula på kakel. Komforten i Microcement är skönare, även om detta kan inte gäller microcement generellt då en del tillverkare har ganska kall komfort. 

Det är också smidigt att man kan belägga kaklet med microcement och att det då bara blir ca 1,7kg i extra vikt medan en ny kakling väger mer och ofta bär med sig ganska mycket mer arbete som att flytta ut eluttag, höja dörrar och liknande. 

Hur är microcement som golv?
Microcement som golv är bra och lämpligt. den har skön komfort och enkel att underhålla

Rulla till toppen