Microcement badrum

Microcement badrum

Vitruvius är ett perfekt microcement badrum

Eftersom microcement badrum är ett ytskikt, likt kakel, behöver det inte godkännas. Med andra ord är det tätskiktet under som behöver godkännas för skydd mot fuktskador. Därtill har vår produkt så pass miljövänlig att den har fått högsta möjliga betyg för cementprodukter av SUNDA HUS.

Vårt microcement heter Vitruvius och ger ett täckande lager som upplevs som betong på alla sätt och vis.

 

​Vitruvius microcement ger en helt unik betongkänsla. Därtill stör inte Vitruvius underlaget utan tillåter att det andas.

 

Här kan du se videor om hur du lägger på Vitruvius microcement

 

Vår produkt kan appliceras på i stort sett de flesta underlag. Detta innebär att du kan lägga produkten på trappor, golv och väggar. Till och med möbler kan utgöra underlag.

 

Vårt unika recept heter Vitruvius och är utvecklat av golvläggaren Marcus Johansson. Därtill tillverkas Vitruvius i ett äldre sockerbruk, beläget i Roma på Gotland. Härifrån fraktar vi varor inrikes och utrikes.

 

Det som skiljer Vitruvius från andra liknande produkter är dess naturliga betonglikhet och nivå av flammighet. Dessutom räcker det med att lägga på ett enda lager av Vitruvius med andra produkter ofta behöver appliceras i upp till tre lager. Med andra ord blir det billigare och du spar tid. Anledningen till att ett lager räcker med vår produkt är att ballasten är avpassad på ett sätt att materialet inte krymper samt att ingen armering behövs.

 

Beställ våra kostnadsfria Provbitspaket och jämför själv.

 

Som ytbehandling efter att läggningen har torkat kan du använda olika typer av produkter beroende på vad ytan ska användas till. Till exempel kan du använda såpa till vanliga golv, vax till bänkskivor, supersealer för badrum och Trend, som är ett specialvax, till

offentliga ytor. Utöver dessa typer av behandlingar kan vi hjälpa er med speciella behov för exempelvis frisörsalonger eller behandlingsrum.

 

 

Här i vår webbshop kan du köpa vårt microcement tillsammans med det du behöver för olika applikationsområden. Därutöver hittar du alla verktyg du kan tänkas behöva för att underhåll och läggning.

 

Här hittar du våra kompletta kit

Här hittar du våra verktyg

 

Både privatpersoner och professionella köper våra produkter. För att lära dig hur du använder Vitruvius har vi gjort olika videor med beskrivningar och instruktioner. Dessa hittar du inne på de enskilda produkterna. Om du istället föredrar att gå en kurs eller om du vill bli professionell läggare så kan du skriva till oss om dina önskemål.

 

Kontaktsida

Information om hur du blir professionell läggare

Läs mer om microcement här