Microcement

Microcement

Microcement ger en känsla av betong

Microcement är ett cementbaserat täckande lager som upplevs som betong.Därtill har vår produkt så pass miljövänlig att den har fått högsta möjliga betyg för cementprodukter av SUNDA HUS.

Se våra kompletta kitt här

Vår produkt kan appliceras på i stort sett de flesta underlag. Detta innebär att du kan lägga produkten på trappor, golv och väggar. Till och med möbler kan utgöra underlag.

Vårt unika recept heter Vitruvius och är utvecklat av golvläggaren Marcus Johansson. Därtill tillverkas Vitruvius i ett äldre sockerbruk, beläget i Roma på Gotland. Härifrån fraktar vi varor inrikes och utrikes.

Det som skiljer Vitruvius från andra liknande produkter är dess naturliga betonglikhet och nivå av flammighet. Dessutom räcker det med att lägga på ett enda lager av Vitruvius med andra produkter ofta behöver appliceras i upp till tre lager. Med andra ord blir det billigare och du spar tid. Anledningen till att ett lager räcker med vår produkt är att ballasten är avpassad på ett sätt att materialet inte krymper samt att ingen armering behövs.

Beställ våra kostnadsfria Provbitspaket och jämför själv.

Som ytbehandling efter att läggningen har torkat kan du använda olika typer av produkter beroende på vad ytan ska användas till. Till exempel kan du använda såpa till vanliga golv, vax till bänkskivor, supersealer för badrum och Trend, som är ett specialvax, till offentliga ytor. Utöver dessa typer av behandlingar kan vi hjälpa er med speciella behov för exempelvis frisörsalonger eller behandlingsrum.

Här i vår webbshop kan du köpa vårt microcement tillsammans med det du behöver för olika applikationsområden. Därutöver hittar du alla verktyg du kan tänkas behöva för att underhåll och läggning.

Här hittar du våra kompletta kit
Här hittar du våra verktyg

Både privatpersoner och professionella köper våra produkter. För att lära dig hur du använder Vitruvius har vi gjort olika videor med beskrivningar och instruktioner. Dessa hittar du inne på de enskilda produkterna. Om du istället föredrar att gå en kurs eller om du vill bli professionell läggare så kan du skriva till oss om dina önskemål.

Kontaktsida
Information om hur du blir professionell läggare
Läs mer om microcement här