Bli läggare

BLI EN AV DBC MICROCEMENT-TEAMET OCH FÅ VÄRLDENS ROLIGASTE JOBB!

Att vara DBC microcement läggare är bland det roligaste och mest belönande arbete du kan ha. Du lägger en produkt som är unik och skapar ett utseende som överträffar kundernas förväntningar.

Som DBC microcement-läggare har du kontroll i alla stegen och tar därför inga risker. Vill du ge dina kunder det där lilla extra så kommer materialet att tillåta det.

Du är

En företagare eller vill bli en företagare

Har ett sinne för detaljer och är serviceinriktad

Villig och sugen på att utvecklas och lära dig nya saker

Detta får ni

Vi får in offertförfrågningar som vi skickar vidare till läggare runt om i landet.  Lämnar ni nöjda kunder efter er så får ni förfrågningar av oss.

Kostnadsfri kurs av microcement, förarbeten, offerering och kundvård. Kurser hålls i vår fabrik på Gotland.

Support med direktnummer till oss. Vi kan inte utlova 24/7 support men mobilen är alltid med, även helger.

Rabatter för hantverkare på material, verktyg och annat

Vanliga frågor och svar

BEHÖVS LÄGGARE NÄR NI SÄLJER DIREKT TILL PRIVATPERSONER?

– Det finns kunder som lägger själva för att det är kul och kreativt men också givetvis för att hålla en lägre total-kostnad. Större arbeten med fler kvadrat eller mer utmanande ytor är dock inte lika vanligt att privatpersoner lägger på egen hand, framför allt om man är förstagångsläggare.

VITRUVIUS ÄR JU DYRARE ÄN ANDRA MATERIAL, VARFÖR SKA MAN KÖPA ETT DYRARE MATERIAL?

– Vitruvius är en dyrare microcement men den läggs bara i ett lager jämfört med andra märken som läggs både 2, 3 och 4 lager, så installationen går snabbare, trots ett högre materialpris kan ni erbjuda ett lägre totalpris om man räknar in arbetad tid och resor. Men vi upplever att de kunder som väljer Vitruvius inte väljer det för att spara pengar. De vill hellre ha ett första klassigt resultat så vår rekommendation är att lämna lämna ett pris som inkluderar några extra timmar service och finlirande. Att hålla ribban högt är något vi alltid strävar efter på Design By Cement.

KAN VI FÅ EXKUSIVA OMRÅDEN?

– I dagsläget så är marknaden helt öppen. Vi ser positivt på konkurrens då det gärna bidrar till att man lyfter sig högre. Men samtidigt, som fd läggare, så inser jag värdet i exklusiva områden och det kan komma att bli det i framtiden.

Kontakta oss gärna