MICROCEMENT FÖR ALLA YTOR

Om Microcement

Design by Cements microcement är klassad som miljövänligast i Norden och är dessutom enkel att använda för såväl nybörjare som proffs. Läs mer om våra produkter och hur de fungerar och beställ din provbit redan idag!

Design by Cement strävar efter att erbjuda den bästa microcementen
för både privatpersoner och proffs. Att handla av oss ska vara synonymt med kvalité något som Sveriges största leverantörer insett.

Vad är microcement?

Microcement är en ytbeläggning som appliceras i ett tunt skikt, ca 2mm. för att ge ytor som golv, väggar och möbler ett distinkt och stilrent betongutseende.
Karaktären och egenskaperna på microcement skiljer sig åt mellan olika tillverkare. Därför är det viktigt att se materialet i verkligheten innan man beställer.

En produkt med många fördelar

Att applicera dbcMICROCEMENT kräver inga förkunskaper eller specialutrustning, även om kurser erbjuds av våra partners. Vår produkt finns i olika färger – alltid förinfärgade och alltid färdigblandade

Vi har 4 olika paket som är anpassade där fläckskyddet är omsorgsfullt anpassat efter resp användningsområde. Alla våra paket lämnar en diffusionsöppen yta för att inte störa byggnaden. De Miljövänliga egenskaperna och samarbeten med ledande tätskiktstillverkare och återförsäljare lyfter fram produktens kvalitet och hållbarhet.

Utforska våra produkter

MICROCEMENT BADRUM
MICROCEMENT BADRUM
MICROCEMENT BÄNKSKIVA
MICROCEMENT BÄNKSKIVA
MICROCEMENT FÖR GOLV
MICROCEMENT GOLV
MICROCEMENT TRAPPOR & MÖBLER
MICROCEMENT TRAPPOR & MÖBLER
MICROCEMENT FÖR VÄGGAR
MICROCEMENT VÄGGAR
MICROCEMENT FÖRETAG

Hur lägger man microcement?

Att lägga dbcMICROCEMENT är enkelt och kan genomföras av alla. Följ bara dessa sex steg och njut av ett vackert resultat!

1. Förberedelser

Unna dig ett slätt och perfekt underlag. Väl förberett enligt våra anvisningar

2. Primer

Rolla på K-primer, för att skapa en bra fästgrund. Sanden i primern underlättar läggningen.

3. läggning

Lägg ut ett jämnt lager. Spackla ut och glätta till ytan, så som vi beskriver i våra videos.

4. Slipning

Låt microcementet härda i 15–20 timmar. Slipa ytan med sandpapper. inga specialmaskiner behövs.

5. Sealing

Efter slipningen, moppas Sealer ut för att bygga en grund för ytbehandlingen

6. ytbehandling

Våra paket innehåller ett speciellt anpassat fläckskydd för att klara just ditt behov på bästa sätt.

Vanliga frågor

Kan man lägga microcement själv?

Du kan absolut lägga dbcMICROCEMENT själv! När du köper våra färdiga paket får du med en läggarbok, samt tillgång till lärorika filmer, som visar exakt hur du går tillväga. Du kan givetvis också ta hjälp av en hantverkare, om du föredrar det. Våra proffspartners erbjuder även kurser för de som önskar. Här kan du läsa mer om läggning!

Microcement kan fästa på en mängd olika ytor, inklusive betong, metall, plast, gips, och trä. Detta gör det till ett mycket flexibelt material för renoveringar och nybyggnationer. För att uppnå optimal vidhäftning och hållbarhet är det dock viktigt att förbereda underlaget korrekt och följa tillverkarens rekommendationer för grundning och applicering. Du kan läsa mer om olika ytor och hur man lägger microcement här!

Vi erbjuder färdiga paket som innehåller allt du behöver för att lägga dbcMICROCEMENT till ett förmånligt pris. Besök vår webbshop för att ta del av våra erbjudanden.

Rulla till toppen