MICROCEMENT VÄGGAR

Microcement för väggar

Ge dina väggar liv och karaktär med dbcMICROCEMENT! Vår produkt låter dig skapa stämning och ett helt eget uttryck i ditt hem.

FÖRDELAR MED MICROCEMENT FÖR VÄGGAR

Skapa stämning med dbcMICROCEMENT

Betonglooken på väggarna är verkligen snyggt, och populärt bland många husägare. Med dbcMICROCEMENT kan du få till den där snygga betongkänslan, utan att behöva renovera eller spendera veckor i väntan. Det är en snabb åtgärd som inte dammar, som låter dig behålla listerna och som skapar en snygg fondvägg som förändrar ett helt rum! Vårt material är miljöklassat av Sunda Hus och BVD, och det levereras alltid färdigblandat direkt hem till dig. Våra paket ger dig allt du behöver och du kan välja att lägga ditt microcement själv, eller anlita en hantverkare. Upptäck fördelarna med dbcMICROCEMENT!

Få ett helt nytt rum på bara två dagar!

Vem säger att det måste ta tid att göra om i hemmet? Med dbcMICROCEMENT behöver du bara spendera två dagar – sen kan du njuta av ett helt nytt, stämningsgivande uttryck som garanterat kommer att förvandla ditt hem.

VÄGGAR I MICROCEMENT – HUR FUNGERAR DET?

Skapa det uttryck du vill ha

En av de främsta fördelarna med dbcMICROCEMENT är att du själv kan välja hur dina väggar ska se ut. Vår produkt kommer i sex olika färger, och baserat på hur du vill att resultatet ska se ut kan du välja hur du lägger den. För ett flammigare resultat behöver du bara byta sandpapper oftare och slipa med lägre hastighet, och för ett mindre flammigt resultat gör du bara tvärtom. Microcement är dessutom enkel att underhålla, och allt du behöver göra för att låsa in produkten är att applicera den medföljande sealern som du får i paketet när du beställer vår färdiga mix för väggar! Alla instruktioner för hur man lägger microcement hittar du i läggarboken som medföljer din beställning. Du kan även läsa mer om microcement och läggning här på hemsidan.

HUR LÄGGER JAG MICROCEMENT PÅ VÄGGAR?

Information om läggning

Målade ytor behöver rengöras innan. Det gör man genom att slipa lätt eller med målartvätt

Det finns många olika typer av tapetlim så det bästa är att helt avlägsna tapeten. Alla skarvar skärs bort och spacklas Papperstapet grundas med Isolergrund eller liknande. För att säkerställa att tapetlimmet inte löser upp sig. Vinyltapet tvättas Målartvätt eller liknande. Strukturvinyltapet så börjar du med att riva ner det yttre skiktet och låter papperstapeten sitta kvar.

Kakel och klinkers behöver först spacklas så ytan blir helt slät, annars kan ett rutmönster synas i microcementens flammighet. Man spacklar med ett kakelfix eller spackelmassa anpassat för att fästa på plattorna. Skrapspackla hela ytan diagonalt över fogarna 2 gånger.

Klicka hem ditt färdiga paket med microcement för väggar!

Vårt färdiga paket med dbcMICROCEMENT för väggar levereras färdigblandat och redo att användas. Allt du behöver medföljer, inklusive en praktisk läggarbok med instruktioner kring läggningen. Klicka vidare för att läsa mer om paketet!

Inspiration

Få den perfekta betonglooken på dina väggar med endast 1 lager! Spana in våra sociala medier för mer inspiration.

Vad säger våra kunder?

Tack till Design by cement för grym service och grymma produkter!

Önskar det fanns fler stjärnor! Så smidigt med färdigblandad microcement och allt som man behövde i samma leverans. Microcement, primer, sealer och microcementolja. Bra instruktion i läggningsguiden.

En fantastisk produkt, så många möjligheter den ger. Att den dessutom är svensktillverkad också är ett extra plus.

Mikrocement är en mycket tilltalande produkt och jag tror att det kommer att ta mitt kök från 1980-talet in i modern tid.

Vanliga frågor

Att tänka på när du köper microcement

Microcement är en relativt ny produkt i Sverige och kvalitéerna skiftar väldigt mellan olika tillverkare. Framförallt när det kommer till utseendet. Därför är det viktigaste att ni får se materialet i verkligheten innan ni gör erat val.  
Vi har stor tilltro till vårat material och erbjuder därför provbitar helt kostnadsfritt. 
Till Gratis provbitspaket.

Vår dbcMICROCEMENT levereras alltid färdigblandad och den är enkel att använda. Du kan lägga den själv, eller ta hjälp av en hantverkare. Här kan du läsa mer om microcement och läggning, och här hittar du vår läggningsguide.

När du lägger din microcement på vägg behöver du bara låsa in den med hjälp av vår sealer, som följer med i det färdiga paketet för väggar. För väggar med större belastning så kan man behöva badrumskittet eller bänkskivekittet. Vi rekommenderar att kontakta oss om du är osäker.

I vår webshop finns det gott om produkter, såsom linsåpeoljor och vax, som kan användas för fläckskydd. På väggar behöver du egentligen bara använda en sealer för att skydda väggarna, men i undantagsfall kan du behöva lägga till andra produkter. Du kan läsa mer om detta på vår informationssida, eller kontakta oss direkt vid frågor.

Vi lämnar 10 års garanti på vårt material, och våra instruktioner. Garantin gäller bla mot sprickor som uppstått i vårt material, den gäller inte om sprickan orsakats av underlaget eller annan yttre påverkan.

Den som lägger ytan lämnar också garanti på sitt arbete. Enligt konsumenttjänstlagen gäller garantin i 2år. Vid större objekt finns möjligheten att Design By Cement garanterar både arbete och produkt, detta förmedlas genom ett separat kontrakt.

Alla leveranser sker Fraktfritt. Mindre beställningar sker till ditt närmaste utlämningsställe för DHL. Större beställningar sker direkt till din angivna leveransadress. Leveranstiden är normalt 3-4 arbetsdagar

Beställ tre kostnadsfria provbitar!

Det viktigaste steget innan du köper microcement är att få se materialet i verkligheten för att uppleva hur det känns! Därför erbjuder vi alltid tre kostnadsfria provbitar för alla som vill se och känna på materialet i förväg. Välj de färger du vill ha, och klicka hem ett gratis provbitspaket.

Rulla till toppen