ANVÄNDARVILLKOR

Köpinformation
Med anledning av den nya Dataskyddsförordningen, som trädde ikraft 25 maj 2018, uppdaterade vi våra köpvillkor. Vi tog också fram en ny integritetspolicy som finns att läsa här >>.

Köpinformation och villkor på Designbycement.com
www.designbycement.com ägs och drivs av Design By Cement Sweden AB. Våra kontaktuppgifter m.m. hittar du längst ner på sidan

PRISER
Alla priser är inklusive moms. Priserna uppdateras löpande. 
Minsta order: Minsta ordervärde är 0 kr, Vid ordrar över 2000kr levereras allt fraktfritt

BESTÄLLNING
När du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. När vi mottagit din beställning skickas en bekräftelse via e-post med all information om beställningen. I bekräftelsen framgår också vad som gäller beträffande ångerrätt och retur samt länk till dessa fullständiga köpvillkor.  

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning samt lagersaldo-, bild- och textfel. Ifall någon av de varor som du beställt inte skulle finnas i lager, stryks varan från din order och vi betalar snarast tillbaka pengarna. Vi restnoterar inte saknade produkter för senare leverans.

Färgerna som återges kan avvika från de verkliga färger som produkterna har, då färger kan variera beroende på ljussättning och färgåtergivning mellan olika bildskärmar.

För att handla ska du ha fyllt 18 år och vara mantalsskriven i Sverige.

Bruksanvisning följer med alla produkter som kräver det. Bruksanvisningen är skriven på svenska.  Läs alltid igenom bruksanvisningen noggrant innan du börjar på ett nytt projekt. 
Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige.

Rulla till toppen

Vi bygger om!

Vi håller på att bygga om här på hemsidan och vi ursäktar i förväg om något ser tokigt ut. Hör gärna av er till oss om ni upplever något fel på sidan eller saknar information, så ska vi se till att lösa det inom kort!