Navigera

ÅTERBETALNINGS- OCH RETURPOLICY

Vår retur- och återbetalningspolicy

Öppet köp

Vi erbjuder dig 14 dagars öppet köp från den dag du mottar din vara, vilket ger dig friheten att överväga ditt köp. Observera dock att denna möjlighet inte gäller för varor som specialtillverkats efter dina önskemål. För att en vara ska kunna returneras bör den vara oanvänd och återlämnas i dess originalförpackning, komplett med alla etiketter.

Ångerrätt

I enlighet med lagen om distansavtal ges du möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har mottagit din vara. Det är viktigt att varan inte hanteras mer än vad som krävs för att du ska kunna bedöma dess egenskaper och funktion. Om varan har hanterats i större utsträckning och detta leder till en värdeminskning, kan du bli skyldig att ersätta detta. Ångerrätten gäller inte för varor som specialtillverkats enligt dina specifikationer eller har en bruten försegling som inte kan återlämnas av hygieniska skäl.

Utöva ångerrätt

För att meddela oss om din önskan att ångra köpet, vänligen kontakta oss senast 14 dagar efter mottagandet via telefon på 070 63 63 800, e-post till info@designbycement.com, eller genom att skicka ett brev till Design By Cement, Lundbygatan 10, 621 41 Visby. Användningen av Konsumentverkets ångerblankett förenklar processen och kräver inget ytterligare meddelande från dig. Kom ihåg att en vara inte anses som returnerad genom att enbart lämnas oupphämtad. Varan bör skickas tillbaka till oss inom 14 dagar efter att du meddelat oss om din ångerrätt, väl förpackad och märkt vid behov, särskilt om det rör sig om brandfarligt gods.

Återbetalning

Efter att vi mottagit och behandlat din retur, kommer vi att genomföra en återbetalning så snabbt som möjligt. Återbetalningen inkluderar kostnaden för varan samt eventuell standardleverans. Notera att extra kostnader för specialleverans, utöver standardfrakten, inte återbetalas. Återbetalningen sker till samma betalningsmetod som användes vid köpet, såvida vi inte kommer överens om annat.

Vi värderar ditt förtroende och är här för att hjälpa till med alla frågor eller funderingar du kan ha gällande vår retur- och återbetalningsprocess.

Rulla till toppen

Vi bygger om!

Vi håller på att bygga om här på hemsidan och vi ursäktar i förväg om något ser tokigt ut. Hör gärna av er till oss om ni upplever något fel på sidan eller saknar information, så ska vi se till att lösa det inom kort!