ÅTERBETALNINGSPOLICY

ÅNGERRÄTT/ÖPPET KÖP/RETUR
Öppet köp
Vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Specialtillverkade varor kan inte returneras. Vara som returneras ska vara oanvänd och i originalförpackning med etiketter kvar. 

Ångerrätt
Enligt lagen om distansavtal har du ångerrätt i 14 dagar från det att du fått ditt paket. Varan får inte vara hanterad i större utsträckning än som varit nödvändig för att fastställa egenskaper och funktion. Du kan bli skyldig att betala för ev. värdeminskning av varan. 
Du har inte ångerrätt på: 
En vara som tagits fram eller specialtillverkats enligt dina anvisningar. 
En vara som med bruten försegling inte lämpligen kan återlämnas på grund av kvalitetsskäl och förseglingen har brutits av dig. 
Om du vill ångra ditt köp ska du meddela oss senast 14 dagar från det att du fått ditt paket. 
Telefon:  070 63 63 800
E-post:  info@designbycement.com
Post: Design By Cement , Lundbygatan 10, 621 41 Visby

Använd gärna Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. Då behöver du inte informera oss på något annat sätt, om att du ångrar köpet. Lägg formuläret i paketet eller skicka det via mail eller post. 

Du kan inte ångra köpet bara genom att låta bli att hämta ut paketet. Du måste ge oss ett tydligt besked om att du ångrat köpet.
Vi löser inte ut paket som skickas till oss mot postförskott.

Skicka tillbaka varorna så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar efter att du gett oss besked om ditt ångrade köp. Se till att varorna är ordentlig packade, du har själv ansvaret tills att vi tar emot dom.

Vid retur av brandfarligt gods, vänligen säkerställ att emballaget är tydligt markerat med symbolen för brandfarligt gods. »

återbetalningspolicy.

vår policy är att betala tillbaka