Vår historia

/Vår historia
Vår historia 2017-09-15T18:59:10+00:00

VÅR HISTORIA

2004

Efter flera år som anställd golvläggare på Prästängen Industrigolv så valde jag att starta ett eget företag, som inriktade sig på att slipa betonggolv med slipmetoden HTC Superfloor.

Som Betongslipare fick man ibland ta till livremmen att flytspackla när betongen inte gick att få så som kunderna önskade sig.

2008

Det dröjde inte många år innan vi insåg att det var tryggare att flytspackla redan från början och våra kunder fick också ett golv som var bättre anpassat efter deras behov med komfort och färgval.
Även flytspackelgolven har sina brister och vi hade en del önskemål på våran lista när vi till slut valde att börja laborera med vår egna beläggning.
Vi ville ha en sprickfri beläggning som var enkel att arbeta med. Stort miljöfokus och ett äkta betongutseende var också viktiga ledord

2012

Vi har nu testat vår egna beläggning som då hette Designbetong under några år så vi tar steget att helt och hållet gå över till att lägga den. även några privatpersoner hade fått prova på så vi börjar småskaligt med ren materialförsäljning även diskussioner med samarbetspartners förs

2016

Idag är försäljningen till första-gången-läggare runt 40% och antalet samarbetspartners ökar hela tiden. Vissa delar av vår egna läggare arbetar idag heltid med produktion och kvalitetstester.

2017

Vår försäljning ökar och det pratas allt mer om våra produkter. Försäljningen till golv utgör bara en del av materialets alla möjligheter så vi behöver anpassa namnet samt stärka upp varumärket. Design-by-cement bildas och vårt material får som en hyllning till Marcus Vitruvius, fadern till estetisk arkitektur.

Under åren har vi samlat på oss en kundgrupp bestående av flera tunga namn som IKEA, CLARION HOTELSSF-BIO AB, WHITE,  BOCONCEPT, TAXINGE SLOTT, BROTHERS, mfl.
och en hel del minst lika respektingivande privatpersoner som alla rekommenderar DESIGN-BY-CEMENT vidare till andra.

|

|

|