Vår historia

Lär dig mer om vilka vi på Design by Cement är, vad som driver oss och hur vi arbetar för att främja både våra kunder och miljön.

Producerat i hjärtat av Gotland

Design by Cement har sina lokaler i det anrika sockerbruket i Romakloster på GOTLAND. Vi delar lokaler med andra legender, såsom GotlandsWhiskey, Lost Island och Korvfabriken. Här samlas vi – med en gemensam passion för våra respektive yrken – för att skapa magi för våra kunder. Alla våra produkter tillverkas lokalt i fabriken. För att garantera snabba leveranser har vi ett mellanlager i Skövde. Därifrån skickas det direkt hem till dig.

VÅR VISION

Design by Cement syftar till att bli den ledande producenten av microcement över hela Europa. Vi drivs av goda resultat och arbetar ständigt för att utveckla våra produkter till perfektion.

VÄRDERINGAR

KVALITET

Vi strävar efter att alltid erbjuda de bästa produkterna som marknaden har att erbjuda.

HÅLLBARHET

Miljömedvetenhet är en stor del av såväl vår verksamhet, som hela vår produktutveckling.

INNOVATION

Vi arbetar ständigt för att komma på nya produkter och förbättrade formulas på alla våra produkter.

KREATIVITET

Vi tror på att skapa kreativa, originella idéer, vilket inte bara förbättrar våra produkter – utan även oss som verksamhet.

100% inhouse produktion

Med ett obevekligt engagemang för innovation har vi utvecklats för att erbjuda branschens bästa produkter inom alla kategorier, helt utvecklade internt. Från att initialt ha hämtat externa primers och ytskyddsmedel, kom genombrottet när vi matchade — och sedan överträffade — dessa standarder själva. Resan för att perfektionera vårt badrums Supersealer var ett sex år långt äventyr fyllt med otaliga tester och experiment, som kulminerade 2022 när vi uppnådde full intern produktion. Vår strävan efter excellens säkerställer att vi kontinuerligt utforskar både egna och externa innovationer. Om en produkt överträffar våra, är vi redo att anpassa oss, vilket bevisar vår pågående jakt på oöverträffad kvalitet.

Inspireras av Design by Cement

Vill du se mer från oss? Håll koll på våra sociala medier och inspireras av våra och våra kunders resultat!

Rulla till toppen