MICROCEMENT FÖRETAG

Microcement för företagslokaler

Driver du en verksamhet och önskar modernisera kontor eller utrymmen med hållbar microcement? Med dbcMICROCEMENT kan du få den där moderna, stämningsfulla känslan i dina lokaler som så många företagare suktar efter idag! Läs mer och kontakta oss för att få hjälp med ditt projekt.

MODERNISERA MED MICROCEMENT

Dags att renovera lokalerna?

Oavsett om du arbetar i en kontorslokal, i ett showroom eller annan typ av butik, kan vår dbcMICROCEMENT ge dina lokaler ett lyft! Vår produkt ger dig den eftertraktade betongkänslan, med en lättare finish och ett mer hållbart resultat. Välj bland sex olika färger och bestäm själv vilken finish du vill ha. Vi hjälper dig genom hela processens gång, och kan dessutom kliva in som projektledare under hela renoveringens gång. Låter det spännande? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

FÅ HJÄLP MED LÄGGNINGEN

Vill du komma i kontakt med våra läggare?

Tveka inte på att kontakta oss redan idag om du önskar få hjälp med att lägga microcement i dina lokaler! Våra professionella läggare hjälper dig genom hela processens gång.

HUR FUNGERAR DET?

Byt till hållbar microcement

Vår dbcMICROCEMENT passar bra för allt från golv, till väggar, badrum, kök, trappor och möbler. Du kan välja hur materialet ska se ut genom att öka eller minska flammigheten, och det är enkelt att korrigera misstag. Vår produkt är enkel att underhålla och vi finns här för att bistå med vår hjälp under hela processens gång. Våra professionella läggare kan komma ut till era lokaler för att hjälpa er med hela processen, så att ni snabbt kan njuta av det snygga resultatet.

Inspiration

Inspireras från våra kunder och deras snygga resultat. Spana in våra sociala medier för mer inspiration.

Vad säger våra kunder?

Mycket bra information om produkten och vilka användningsområden den kan användas till. Kanon med möjlighet att få gratisprover.

Önskar det fanns fler stjärnor! Så smidigt med färdigblandad microcement och allt som man behövde i samma leverans. Microcement, primer, sealer och microcementolja. Bra instruktion i läggningsguiden.

En fantastisk produkt, så många möjligheter den ger. Att den dessutom är svensktillverkad också är ett extra plus.

En fantastisk möjlighet för oss som vill renovera hållbart och fantasifullt! Stort plus för kostnadsfria prover.

Rulla till toppen

Vi bygger om!

Vi håller på att bygga om här på hemsidan och vi ursäktar i förväg om något ser tokigt ut. Hör gärna av er till oss om ni upplever något fel på sidan eller saknar information, så ska vi se till att lösa det inom kort!